Szerviz

Suzuki márkaszerviz


Professzionális Suzuki márkaszervizünkben családias hangulatban kedvező árakkal várjuk Suzuki gépkocsijával leendő, vagy régi ügyfeleinket szervizünkbe, ahol igyekszünk magas szakmai színvonalon és gyorsan kiszolgálni Önöket.


Rendelkezünk kizárólag Suzuki gépjárművek vizsgálatára alkalmazott Tech 2 hibakód kiolvasó, törlő és programozó készülékkel, és minden speciálisan a Suzuki gépjárművek javításhoz szükséges géppel és szerszámmal. Kényeztesse Suzukiját, hozza el az Euro-Ge márkaszervizbe, ahol kedvező áron ápoljuk szeretett gépjárművét. Ha Suzuki alkatrészt, tuningot, kiegészítőket szeretne vásárolni, nálunk azt is megteheti. Valamint minden egyéb európai, vagy ázsiai gépkocsihoz használható computeres hibalekérdezővel. Fékpadunk szintén a legkorszerűbb PC-s technológiára alapozott működésű. Szervizünkben megtalálhatók a Suzuki gépjárműveken előforduló bármilyen speciális alkatrészhez idomuló gyári szerszámok.

Egyéb autó szerviz


BMW, Opel, Volkswagen, Mercedes, Peugeot, Citroen, Renault, Lada, Skoda, Audi, Mazda, Toyota, Hyundai, Daewoo vagy Kia? Sok évtizedes tapasztalatunkkal minden márkában járatosak vagyunk, legyen az karosszéria szerviz vagy általános karbantartás, az Euro-Ge szerviz a legmagasabb színvonalon, és a márkaszervizeknél jóval kedvezőbb áron végzi el gépkocsija javítását, karambolos gépkocsi újjávarázsolását.


Egyéb autó szervíz Ha autóját szeretné tuningolni, szépíteni akkor is jó helyen jár, az Euro-Gé Kft. Tapasztalt szerelőkből és lendületes fiatal munkatársakból álló csapata mindent megold.